Wettelijke vermeldingen – Origines & Saveurs

Wettelijke vermeldingen

1. Beschrijving en activiteit van de onderneming

Origines & Saveurs is een besloten vennootschap die levensmiddelen van hoge kwaliteit uit de terroirs van het Zuiden aanbiedt. Het koopt al zijn producten rechtstreeks in bij voornamelijk lokale producenten en verwerkt ze vervolgens en verkoopt ze door.

Deze onderneming verkoopt alleen in B2C.

Het doel van Origines & Saveurs is om zoveel mogelijk de producten van kleine lokale producenten onder de aandacht te brengen, zodat zij een eerlijke prijs krijgen en de klanten verse kwaliteitsproducten krijgen en in kort circuit.

2. Identiteit

De Origines & Saveurs website wordt beheerd door de natuurlijke persoon Sandrine Vasselin, wonende te Drève de Nivelles n° 28/B5, 1150 Brussels, België ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer BE0680588028 en onder de commerciële naam "Origines & Saveurs".

3. Contact

De klantendienst van Origines & Saveurs kan bereikt worden op :

4. Geschillenbeslechting

Voor het beslechten van een geschil door de consument kunt u gebruik maken van het platform voor onlinegeschillenbeslechting van de Europese Commissie op https://ec.europa.eu/consumers/odr/ of neem contact op met de onderneming via het volgende e-mailadres: originesetsaveurs@gmail.com

5. Hosting van de site

De site Origines & Saveurs wordt gehost door Register.be